You cannot sign up anymore for this webinar

Gloednieuw webinar "Ondernemen vanuit je Ware Zelf"


Als ondernemer neem je altijd jezelf mee. Je business kan nooit succesvoller worden dan jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

Toen ik jaren geleden ontdekte dat ik gebukt ging onder het harnas van perfectionisme en faalangst, was dat een openbaring.
Het verklaarde voor mij waarom ik me als ondernemer regelmatig zorgen maakte over zaken als:

- Klanten
- Geld
- Wie ben ik om een ander te helpen als ik er zelf nog niet perfect ben?
- Geef ik genoeg?
- Wat als ik door de mand val?
- Kan ik succes wel aan? 
- Hoe voorkom ik dat ik moet werken met energievretende klanten?
- Hoe bewaak ik mijn grenzen beter?
- Hoe leer ik vanuit vertrouwen te investeren 


Toen mijn perfectionisme ontmaskerd was, kon mijn zelfvertrouwen groeien en begon ik steeds minder wakker te liggen van dit soort vragen. 

Maar... de laatste anderhalf jaar heb ik nog een nieuwe dimensie ontdekt. Zelfvertrouwen is leuk, maar het is niet zaligmakend.
Nog steeds kun je overvallen worden door twijfel en angst. Waardoor je als een kip zonder kop dingen gaat doen of juist volledig blokkeert en wordt verlamd.

In mijn gloednieuwe webinar "Ondernemen vanuit je Ware Zelf" ga ik je meenemen in mijn meest persoonlijke verhalen om je te vertellen over iets dat mij enorm helpt in mijn ondernemerschap en de stappen die ik heb te zetten.
Nog nooit eerder durfde ik dit ware verhaal zo eerlijk te vertellen, want ja, ook ik ben een mens en angst voor afwijzing speelt ook bij mij heus nog mee. 

Maar.... ik vind dit zo belangrijk dat ik heb besloten dat mijn angst irrelevant is en dat ik dit MOET delen. Simpelweg omdat er mensen zijn die dit MOETEN horen. Omdat dit een enorm verschil kan maken in hun bedrijf of business. 

Ben jij zo iemand? Heb jij iets wat je (groter) wilt neerzetten in de wereld, maar voel je je regelmatig te klein om daar serieus werk van te maken. 

Schrijf je dan zeker in!
Ik kijk ernaar uit mijn verhaal met je te delen en hopelijk te inspireren.
Er komt een opname van dit webinar die beperkt terug te zien zal zijn.
En als je je inschrijft, krijg je daarmee ook toegang tot mijn gratis E-book. 

Hopelijk tot snel! 

Zonnige groet,
​Astrid ☼☼

Deel dit webinar